Verslag voorlichtingsmiddag

De werkgroep Woongemak en Veiligheid van de Stichting Senioren en Gehandicapten Raad kijkt terug op de gehouden voorlichtingsmiddag op 14 september in de raadszaal van het gemeentehuis in Aalten.

De werkgroep liet vele voorbeelden zien waarom bij het ouder worden aanpassingen in de woning tot betere leefomstandigheden kan leiden en hoe het langer kunnen blijven wonen in de eigen omgeving bevorderd kan worden. Ongeveer 38 personen uit de gemeente Aalten waren aanwezig bij de door de werkgroep georganiseerde presentatie.
Na inloop en bezichtiging van het gemeentehuis werd de opening door burgemeester Gerritsen verricht.
De presentatie verliep in een ongedwongen sfeer en naar aanleiding van de presentatie werden vele vragen gesteld.
We constateerden tijdens de presentatie dat al diverse senioren de afgelopen jaren hun huis op de een of andere manier hebben opgeplust of hebben aangepast. In de pauze was er veel belangstelling voor de hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden bij het ouder of minder valide worden.
Na afloop is er nog een verloting geweest van een 15 tal hulpmiddelen.

Tags: No tags

18 Responses